Parin ensimmäisen partahöyläajon jälkeen tuntui siltä, että jotain voisi vielä parantaa. Edellisten ajojen jälkeen ihoa kirveli jonkin verran, ja näkyipä muutama hieman verta vuotava kohtakin. Nämä tosin tyrehtyivät sen jälkeen, kun olin huuhdellut kasvot kylmällä vedellä.

Tilasin Razor Masterilta Prorason Preshave Creamia ja D. R. Harrisin Windsor-parranajovoidetta.

201403300940142-normal.jpg

Prorason voide vaikutti aluksi kovalta, mutta kun sormen upotti voiteeseen, se muuttui jännällä tavalla vaahtomaiseksi. Voide levitetään kosteille kasvoille ennen parranajoa. Voide levittyi erittäin hyvin, ja se teki ihon raikkaan ja virkistyneen tuntuiseksi. Sen tuoksu oli miellyttävän raikas.

Sillä aikaa, kun voide pehmitti partaa, valmistin vaahdon Windsorin voiteesta. Voiteesta tuli runsas, pehmeä vaahto, joka oli helppo levittää kasvoille partasudilla. Vaahdon tuoksu on minun nenääni jotenkin tunkkainen, enkä pidä siitä niin paljon kuin Body Shopin voiteen tuoksusta. Windsor myös vaikutti kuivuvan melko nopeasti kasvoille, eli partahöylä ei liukunut niin helposti kuin voisi kuvitella. Koska D. R. Harrisin tuotteet ovat kuitenkin laadukkaiksi kehuttuja, laitoin tämän kuitenkin kokemattomuuteni piikkiin. Oikeanlaisen, minun parranajooni sopivan partavaahdon valmistusta pitää siis vielä harjoitella.

Näiden kahden tuotteen yhdistelmällä parranajo oli kuitenkin jälleen kerran askelen parempi kokemus kuin edelliset. Prorason voide selkeästi auttoi tekemään ajosta miellyttävämpää. Kasvot eivät kirvelleet juuri lainkaan balsamin levityksen jälkeen.

Näitä kahta tuotetta voin suositella lämpimästi kaikille.