Edellisestä bloggauksesta onkin päässyt vierähtämään tovi. Sori siitä. Sänkeä on niitetty tässä välillä entiseen tahtiin, mutta jorinat ovat jääneet vähemmälle. Parranajosaippuoiden, -voiteiden ja vähän -öljyjenkin kokoelma on hieman päässyt kasvamaan tässä välillä. Aivan kaikkia en ole vielä ehtinyt edes kokeilla.

Viimeinen Trendhimiltä kokeiluun saatu parranajosaippua on Tcheon Fung Singin Ginestra di Taormina, jota on saatavilla kierrekannelliseen muovipurkkiin pakattuna 150 ml:n verran.

2016-05-05%2012.14.29.jpg

Valmistusaineet: Stearic Acid, Aqua (Water), Cocos Nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweed Almond) Oil, Parfum (Fragnance), Amyl Cinnamic Aldehyde, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool.

Tuoksusta on selvästi erotettavissa saippuan sisältämästä manteliöljystä johtuva marsipaanin tuoksu. Marsipaani ei kuulu niihin tuoksuihin, joita omassa saippuassani haluan haistella. Esimerkiksi TFS:n punainen saippua on mielestäni suorastaan luotaantyöntävä. Ginestra di Taorminassa marsipaani erottuu ensimmäisenä mutta ei kuitenkaan liian hallitsevana, ja se on harmoniassa saippuan muiden tuoksuaineiden kanssa. Tuoksuaineista Amyl Cinnamic Aldehyde on keinotekoinen jasmiiniaromi, mutta tuoksusta tulee mieleeni ennemminkin syreenin tai tuomenkukan tuoksu. Tuoksua nuuskiessa voikin helposti kuvitella kävelevänsä jonkin siirtolapuutarhan käytäviä pitkin alkukesän hämärtyvässä illassa mustarastaan huilua kuunnellen.

Ominaisuuksiltaan Ginestra di Taormina on samankaltainen sarjan muiden saippuoiden kanssa: sudin lataus ei edellytä pitkällistä pyöritystä ja saippuasta saa runsaan vaahdon, joka suojaa hyvin. Liukkaus ei ole aivan huippuluokkaa, mutta hyvä kuitenkin. Vaahtojäänteet saa helposti huuhdottua pois kasvoilta, ja iholle jää viipyilemään miellyttävä jälkituoksu.

Jos tämän saippuan hankkii, ei voi mennä pahasti pieleen.