Trendhim lähetti kokeiluun Crazy Sandalwood Forte -saippuan, joka kuuluu Tcheon Fung Singin Linea Intenso -sarjaan. Kaikki sarjan tuotteet sisältävät manteliöljyä ja puhdistettua kookosöljyä, jotka hoitavat ihoa ja auttavat pitämään sen pehmeänä. Sarjan muita tuoksuja ovat Arancio Amaro Forte, Ginestra di Taormina Forte, Bergamotto e Nerolì, Tabacco Verde Forte sekä Zagara e Gelsomino Forte.

Valmistusaineet: Stearic Acid, Aqua (Water), Cocos Nucifera Oil, Potassium Hydroxide, Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweed Almond) Oil, Parfum, Potassium Carbonate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Coumarin, Eugenol.

Huomattavaa on, että tuote ei sisällä aitoa santelipuun eteeristä öljyä, vaan tuoksu tulee hajusteesta. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, koska santelipuu hidaskasvuisena puulajina on käynyt harvinaiseksi.

Saippuassa on oikein miellyttävä santelipuun tuoksu - edellyttäen tietysti, että santelipuu kuuluu niihin tuoksuihin, jotka ovat itselle mieleen. Vaikka etiketissä lukeekin "Forte", tuoksu ei ole liian voimakas vaan juuri sopiva. Tuoksu on itse asiassa hyvin lähellä Prorason punaista santelipuusaippuaa, mutta manteliöljy taittaa tuoksua hieman makean suuntaan. Santelipuu kuuluu omiin suosikkituoksuihini, ja sitä on mukava nuuhkia kulhosta samalla, kun rakentaa saippuasta kermamaista vaahtoa.

Saippua on helppo vaahdottaa, ja siitä saa hyvin suojaavan ja liukkaan vaahdon. Crazy Sandalwood ei ominaisuuksiensa puolesta poikkea muista kokeilemistani TFS:n saippuoista, joten jos tämän saippuan valitsee, sen kanssa ei mene metsään. Tai itse asiassa tietyllä tavalla menee, koska sudilla vaahtoa sivellessä voisi kuvitella kävelevänsä santelipuumetsässä... Sallittakoon puujalka. (Hah!)